Online beeldbank voor al uw beeldmateriaal

Veel bedrijven beschikken over grote hoeveelheden beeldmateriaal. Wij hebben een applicatie ontwikkeld voor een centrale opslag van al uw beelden. Het systeem is online, veilig en zeer gebruiksvriendelijk waardoor beelden makkelijk terug te vinden zijn. Onze beeldbank applicatie is onderdeel van onze brandportal. Naast de beeldbank module beschikt de brand portal over een huisstijlhandboek module. Deze module biedt de mogelijkheid om uw huisstijl online te documenteren in een online huisstijl handboek.

Beeldbank applicatie

Onze online beeldbank biedt de mogelijkheid om al het beeldmateriaal van uw organisatie online op te slaan op één centrale plaats. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Zo kunt u  eenvoudig beelden uploaden door deze in de applicatie te slepen. Het systeem zorgt ervoor dat de beelden beschikbaar gesteld worden in verschillende formaten. Beelden zijn in categorieën te plaatsen en te koppelen aan trefwoorden waardoor deze makkelijk terug te vinden zijn voor u en uw collegae of leveranciers/klanten.

Volledige controle over gebruikers

Als organisatie heeft u het volledige beheer van al het beeldmateriaal in eigen hand. U bepaalt zelf welke beelden beschikbaar gesteld worden aan verschillende gebruikers(groepen). 


Meer weten? Neem contact op