Maatwerkoplossingen & CRM

In een wereld waar steeds meer informatie opgeslagen wordt, is het steeds lastiger om over de juiste info op het gewenste moment te beschikken. Wij kunnen helpen met het opzetten van een goede structuur en dit doorvertalen naar een CRM, ticketsysteem of andere maatwerk modules.

Online oplossingen

Een bedrijf kan veel voordeel halen uit een systeem dat ervoor zorgt dat informatie gewaarbord is en altijd beschikbaar is voor de gewenste gebruiker. Nieuwe media zorgen voor een overvloed aan informatie en daardoor wordt het lastiger om deze informatie te verwerken. Een CRM en/of een ticketsysteem kan dit werk voor u vereenvoudigen. Veel CRM en ticketsystemen zijn dermate uitgebeid waardoor het systeem te complex wordt en het uiteindelijke doel niet bereikt wordt. Wij proberen deze systemen in te zetten vanuit de behoeften van de gebruiker en niet vanuit de mogelijkheden van een systeem waardoor het doel wel bereikt wordt..

Maatwerk modules

Veel bedrijven ontwikkelen producten met specifieke producteigenschappen. Vaak dien je die producten op een unieke wijze te presenteren. We brengen in beeld welke producteigenschappen voor uw klant het meest relevant zijn en zorgen ervoor dat uw klant eenvoudig de juiste informatie beschikbaar heeft.

Meer weten? Neem contact op