Een breed dienstenpakket

Onze passie ligt in de interactieve en digitale media. Bij aanvang van elke opdracht brengen wij uw wensen in beeld. Daaromheen creĆ«ren wij een project team met eigen professionals of professionals uit ons netwerk. Op deze manier kunnen wij in elke wens voorzien. Diensten

Websites

2special Interactive ontwikkelt websites op maat. Webdesign, functionaliteit en interactie zijn hierin onze kernwoorden. Dit laten we naadloos op elkaar aansluiten. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap op efficiƫnte wijze overgebracht wordt via het web.
Meer over websites

Mobiele websites en Apps

Het mobiele web groeit in hoog tempo. Voor gebruikers van smartphones en tablets is het makkelijk als via deze apparaten andere informatie wordt aangeboden en dat de informatie op een andere manier wordt getoond. Mobiele websites maken dit mogelijk.

Meer over mobiele sites

Maatwerkoplossingen & CRM

In een wereld waar steeds meer informatie opgeslagen wordt, is het steeds lastiger om over de juiste info op het gewenste moment te beschikken. Wij kunnen helpen met het opzetten van een goede structuur en dit doorvertalen naar een CRM, ticketsysteem of andere maatwerk modules.

Maatwerk

Online beeldbank

Veel bedrijven beschikken over grote hoeveelheden beeldmateriaal. Wij hebben een applicatie ontwikkeld voor een centrale opslag van al uw beelden. Het systeem is online, veilig en zeer gebruiksvriendelijk waardoor beelden eenvoudig terug te vinden zijn.Meer over onze beeldbank

Interactie ontwerp

Interactie ontwerp is de basis van iedere website. Wanneer uw eigen doelstellingen en de behoeften van uw doelgroep in kaart zijn gebracht wordt in een interactie ontwerp bepaald wat technisch en inhoudelijk nodig is om te voorzien in uw doelstellingen en de behoeften van uw doelgroep.

Meer over interactie ontwerp

Online strategie

Er zijn veel middelen die u in kan zetten om uw bedrijf of merk meer exposure te geven. 2special Interactive kan (samen met u) een effectieve online strategie neerzetten door gebruik te maken van verschillende (digitale) media. Wij adviseren welke media voor u geschikt zijn en richten dit voor u in.

Online strategie

Huisstijl documentatie

Een huisstijl gaat jaren mee. Goede documentatie is noodzakelijk wanneer u wilt dat uw huisstijl consequent wordt toegepast. Wij beschikken over veel kennis van huisstijlen en zijn gespecialiseerd in het online documenteren hiervan. Wij gebruiken hiervoor door ons zelf ontwikkelde software.

Meer over huisstijldocumentatie

E-mail marketing

E-mail-marketing is een krachtig medium. Wij leveren diverse
e-mail nieuwsbrief- systemen die het mogelijk maken om nieuwsbrieven te versturen. U kunt (potentiele) klanten persoonlijk benaderen, statistieken en klikpatronen bijhouden en hier op inspelen.

Meer over e-mail marketing